samarbejdspartnere

 

 

 

 

Kunder
Kundestatements

Det siger kunderne om os

Hewlett-Packard ApS. Anders Herløv, markedsdirektør:

— Indholdet blev effektivt tilpasset de unikke behov i målgruppen og omsat til særdeles praktisk og brugbar træning, som allerede efter de første moduler gav konkrete resultater for flere af deltagerne. Jeg har oplevet super feedback fra deltagerne. En medarbejder skrev uopfordret til mig efter en endt kursusdag:

Ville bare lige sige at jeg synes vores salgstræning er alletiders. Jeg føler virkelig, det er nogle gode værktøjer, vi bliver udstyret med, og jeg har allerede med brugt dem med positivt resultat. Konge!!!

ProAct A/S. Jakob Høholt, administrerende direktør:

— Lars Damgaard has the knowledge and capacity of turning Consultants into Business Consultants, with ability to drive, develop and take responsibility for customers in a way that not only makes results but also has the great advantage that it develops people and thereby is a motivation in itself.

Scanvaegt International A/S. Ulrich Nielsen, salgsdirektør:

— For Scanvaegt har det været en meget positiv oplevelse at arbejde sammen med Lars Damgaard, og årsagen hertil skal findes i, at mange uddannelseskonsulenter ofte sælger teoretiske standardpakker, hvorimod Lars Damgaard formåede at gøre træningen praktisk anvendelig for Scanvaegt ved at samarbejde med os på konkrete sager.

Resultatet af samarbejdet med Damgaard Development har derfor denne gang for os været meget konkret og operationelt, snarere end en mængde teori, vi efterfølgende selv har måttet omsætte til praksis.

Når man arbejder med Lars Damgaard fornemmer man, at han selv har stor praktisk erfaring og er i stand til at styre og coache igennem en proces. Hos Scanvaegt har forløbet i samarbejdet således medført et stort ejerskab til slutresultatet hos de involverede medarbejdere.

IBM. Jens Jacobsen, Country Manager:

— Lars Damgaard besidder evnen til hurtigt at sætte sig ind i vores behov og problemstillinger. På en god og effektiv måde formår han at lægge en målrettet plan for træning og indlæring af de involverede medarbejdere. Blandt andet har Lars med stor succes hjulpet os med at:

  • Vende teknikere fra at have fokus på teknik til at være mere kundeorienterede.
  • Lære teknisk kompetente medarbejdere forretningsforståelse.
  • Systematisere besøg af kunder med mersalg som fokus.
  • Træne i samtaler og leads-generering i forbindelse med kundebesøg.

I dag, hvor jeg arbejder inden for IT outsourcing, bruger jeg Damgaard Development’s kompetence til at sikre, at mine medarbejdere får den nødvendige træning og kompetence til at holde kundemøder med det formål at generere mersalg og fastholde kundetilfredshed. Og det er helt naturligt for mig at fortsætte vores gode og udbytterige samarbejde.

 

 

Webdesign: ineo designlab// Redesign 2009: underdogs
nothing