samarbejdspartnere

 

 

 

 

Om DD
Vi gør en forskel
Sådan arbejder vi
Lars Damgaard
 

Det umulige er ikke et faktum. Det er en holdning.

Sådan arbejder vi:

Vores tilgang til en opgave tager altid udgangspunkt i din virksomhed og jeres specifikke situation og udfordringer. Vi sætter os nøje ind i situationen, inden vi fremkommer med et forslag til indsats og løsning. På den måde er du sikker på, at vores indsats er målrettet jeres hverdag og konkrete problemstillinger – diagnose inden recept!

Vi bygger bro imellem teori og praksis. Udgangspunktet for vores uddannelsesforløb er Aktiv Læring ("Learning by doing"), hvor I via aktiv involvering og egen indsats løbende udvikler adfærd og kompetencer med udgangspunkt i konkrete temaer og situationer fra jeres hverdag. Værktøjer og metoder er velafprøvede og kan i forlængelse af træningen overføres direkte til dagligdagen. På den måde afkortes implementeringen, og I vil opleve, at jeres tilegnede værktøjer og metodikker fra træningen skaber hurtig fremdrift og succes i hverdagen.

Det handler om at bryde vaner og mentale barrierer for egen indsats og formåen hos den enkelte leder og medarbejder i din organisation. På den måde kan vi sammen etablere og udvikle den bedst mulige adfærd i organisationen. I forbindelse med implementering bistår vi jer med at håndtere de elementer, der støtter op om at bevare den ønskede indsats og adfærd. Også her kan I forvente en samarbejdspartner, der går målrettet efter at håndtere reelle årsager og blokeringer frem for at bearbejde symptomer.

Kontakt os hvis du vil vide mere om dine muligheder

 

 

Webdesign: ineo designlab// Redesign 2009: underdogs
nothing