samarbejdspartnere

 

 

 

 

 
 
 
 
 

For at kunne give dig det største mulige udbytte af et samarbejde med Damgaard Development har vi samarbejdspartnere med forskellige spidskompetencer og værktøjer, der komplementerer vores egne i opgaveløsningen.

Insight Incorporated

Rådgiver om, udvikler og gennemfører specialdesignede undersøgelser blandt jeres virksomheds medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Virkefelt og erfaring spænder fra medarbejderundersøgelser med færre end halvtreds deltagere til kundeundersøgelser med flere end tusind deltagere på flere forskellige sprog.

I får fokus på balancen mellem de indsatser/forbedringer, vi igangsætter, og de forretningsresultater, I ønsker at opnå. Samtlige undersøgelser giver unikt indblik i sammenhængene mellem mulige indsatsområder og ønskede resultater.

Klik her for at gå til Insight Incorporated

 

Leadership Equity

Leder- og ledelsesudvikling drejer sig basalt set om at forbedre medarbejdernes muligheder for at skabe fremragende resultater i dagligdagen – hver dag.

Leadership Equity Assessment™ er et praktisk, anvendelsesorienteret udviklingsværktøj, der dels kortlægger medarbejdernes betingelser for at skabe resultater i hverdagen og samtidig gør det muligt at arbejde målrettet med udviklingen af de ledelseskompetencer, som dokumenterbart påvirker organisationens forretningsresultater.

Klik her for at få mere information om LEA™


Endvidere samarbejder vi med flere konsulenter inden for salgsudvikling og lederudvikling, så vi kan tilføre jer den ønskede kapacitet og de kompetencer, opgaven fordrer. 

Kontakt os hvis du vil vide mere om dine muligheder

 

 

Webdesign: ineo designlab// Redesign 2009: underdogs
nothing