samarbejdspartnere

 

 

 

 

Dit salg
Salgsproces
Adgang til
salgsmuligheder
Service/Support

Kunderne flytter sig. Flytter I med?

Vi befinder os i et af de hårdeste salgsmiljøer nogensinde. De fleste sælgere og salgsorganisationer oplever at salget i dag generelt er en større udfordring end tidligere, og de fleste har svært ved bare at holde salgsbudgetterne.

Teknologien og adgang til informationer udvikler sig hastigt og giver kunderne nye muligheder for at tilrettelægge og eksekvere deres indkøb. Samtidig er kundernes indkøbsfunktioner blevet mere magtfulde og sofistikerede, hvilket alt sammen rammer salgsorganisationerne som udfordringer:

  • Kunderne ved i dag mere om deres egne muligheder, produkternes prisniveau og andre vigtige faktorer i deres købs- og beslutningsproces
  • Kundernes købs- og beslutningsproces er blevet længere, mere kompliceret og involverer nu flere personer
  • Flere kunder rekvirerer tilbud/oplysninger (RFQ og RFP)
  • Kunderne har mindre tid til salgsmøder
  • Kunderne har øgede krav til afkast (ROI)

Kundernes indkøbsadfærd har gennemgået en evolution, og for at matche køber 2.0 skal sælgerens færdigheder skærpes. Det handler dog ikke om at optimere sælgerens performance igennem forbedring af de aktuelle salgsfærdigheder i de eksisterende salgsmodeller.Sælgeren skal lære en anden måde at sælge på, og salgshåndbogen skal omskrives. Efterfølgende skal salgsværktøjerne opgraderes, så de matcher det aktuelle salgsmiljø.
Med praktisk og jordnær tilgang kan vi hjælpe jer med at opgradere jeres salgskompetencer, så de matcher det aktuelle salgsmiljø og køber 2.0 – med en tilgang til kunden og salgsdialogen, der skaber dokumenterbare resultater på øverste hylde!

Kontakt os hvis du vil vide mere om dine muligheder

 

 

Webdesign: ineo designlab// Redesign 2009: underdogs
nothing